Showhuizen geschilderd door No Need to Paint

Showhuizen geschilderd door No Need to Paint 2019-03-22T12:52:07+00:00

Hier is uw kans om te profiteren van de Andura behandeling voor een lagere prijs dan de normale prijs in samenwerking met onze Marketing-en promotieafdeling.

Wij hebben een aantal promotiehuizen nodig in verschillende gebieden en zijn in staat om aanzienlijke kortingen te bieden aan geselecteerde vastgoedeigenaren. Wij houden “open dagen” tijdens de applicatie en nodigen het publiek en potentiële klanten uit zodat zij zelf het verschil tussen het Andura systeem en normale verf kunnen zien.

Dit beperkte aanbod geeft ons de mogelijkheid een uitgebreide online galerij tot stand te brengen om toekomstige nieuwe klanten voorbeelden van ons werk te tonen, en ze het verbazingwekkende verschil met normaal schilderen te laten zien. U kunt ons helpen en tegelijkertijd uzelf helpen!

PROMOTIEHUIZEN – CONCEPT OPEN DAG

Al bijna 20 jaar gebruiken wij succesvol het promotiehuis open dag concept om ons product en onze diensten te promoten. De achterliggende gedachte is eenvoudig, effectief, en een vorm van voordelig adverteren.

Halverwege de fase van het installeren van het product, zodra er een goed voor en na effect te zien is, nodigen we buren en andere residenten uit om bij het open dag huis te komen kijken naar de uitvoering van de werkzaamheden. De gebruikte reclamemiddelen zijn het folderen van de urbanisatie en het omgevende gebied van het huis en soms ook in de lokale buitenlandse kranten.

De logica achter deze open dagen is eenvoudig. Deze voordelige manier van adverteren trekt veel mensen aan om het Andura product te komen inspecteren, en dit te vergelijken met normale schildersystemen.

Wanneer onze potentiële klanten eenmaal ter plaatse zijn, kunnen zij een brochure en informatiepakket meenemen, en in een neutrale omgeving vrijblijvend zelf zien hoe het materiaal wordt aangebracht. Deze voordelige effectieve manier van het genereren van business voor het bedrijf, betekent dat de besparingen die worden gemaakt kunnen worden overgedragen aan onze klanten die zo kunnen profiteren van een korting tot wel 30% op de normale prijs.

Wij geven u graag advies over alles met betrekking tot het open dag concept alwaar wij u bezoeken voor het maken van een vrijblijvende inspectie en een prijsopgave die 6 maanden geldig is.

Het enige dat wij verlangen als tegenprestatie zou zijn:

• Voor maar één dag worden leden van het publiek uitgenodigd om de lopende werkzaamheden te bezichtigen.

• Uitnodigingen zijn in de vorm van een folder en soms in de lokale kranten en soms op de lokale radio.

DAT IS ALLES WAT WE VAN U VERLANGEN! …PLUS – U ontvangt 300 euro voor elke persoon die u uitnodigt voor de Open Dag welke akkoord gaat met het Andura systeem voor hun eigen huis, of ook daarna via normale aanbeveling.