FAQ bij No Need to Paint

FAQ bij No Need to Paint 2019-03-22T12:50:30+00:00
Antwoord: De meeste buitenmuurverf kan broos worden en na verloop van tijd barst, bladdert en scheurt deze. Onze coating is gemaakt van een flexibel hars en is equivalent aan tot wel 20 lagen gewone verf – dus het zet uit en krimpt mee met het gebouw. Nog belangrijker is dat onze muurcoating microporeus is. Dus terwijl deze een ondoordringbare barière vormt die voorkomt dat er water in de structuur van het gebouw indringt, laat het wel het vocht ontsnappen. Dit is de reden, in tegenstelling tot normale verf, dat wij een 15-jarige garantie kunnen beloven tegen indringend vocht.
Antwoord: Het is eenvoudiger de muurcoating te zien zoals de Gore-Tex stof die gebruikt wordt in high-end performance sportkleding. Regendruppeltjes zijn te groot om te penetreren, maar waterdamp is klein genoeg om te ontsnappen door het microporeuze membraan zodat de muren kunnen ademen en op natuurlijke wijze kunnen drogen.
Antwoord: Het probleem van het gebruik van traditionele buitenmuurverf is, dat deze de tands des tijds niet doorstaan. U hebt het ongemak dat gepaard gaat met het regelmatig bijhouden van de buitenmuren van uw huis en dan nog de kosten om de schilders er opnieuw bij te halen om alles over te schilderen. Dus ook al kost onze professionele muurcoating service aanvankelijk meer om aan te brengen, zal het u na een paar jaar een aanzienlijke hoeveelheid geld en zorgen hebben bespaard.

Antwoord: Andura muurcoatings zijn veel dikker dan een standaard muurverf, dus om te garanderen dat we een egale en beschermende coating over het gehele oppervlak krijgen, gebruiken wij krachtige spuitmachines. Maakt u zich geen zorgen, wij maken geen rommel – alle zones worden voorzichtig afgeplakt met tape en duurzaam papier! Ook besteden wij bijzondere aandacht aan het beschermen van planten en struiken met beschermende dekzeilen. De coating kan ook met een roller worden aangebracht.

Antwoord: Het spuiten van een huis duurt langer dan het aanbrengen van een dunne laag verf met de kwast. Het tijdrovende aspect is vooral de voorbereiding: het reinigen van de muren, het repareren van scheuren of defecten, en daarna het afplakken. De effecten van slecht weer worden met ons systeem echter geminimaliseerd omdat de gladde coating binnen 20 minuten aanrakingsdroog is, en de gestructureerde coating binnen een uur. Omdat het op hars gebaseerd is, zal de coating tussen de 5 en 7 dagen uitharden een dan volledig droog zijn. Over het algemeen zal het misschien 50% langer duren uw huis te coaten dan het te schilderen, maar het eindresultaat ziet er zo veel beter uit en gaat veel langer mee.

Antwoord: Wanneer we zeggen “uiterlijk dat een leven lang duurt” – menen wij dit! Sommige huizen die we 20 jaar geleden hebben gecoat zien er nog steeds zo goed als nieuw uit! Dat is het mooie van ons systeem – we schilderen en u kunt het vergeten! Mocht u twijfels hebben, dan hebt u ook onze schriftelijke garantie dat al het uitgevoerde werk met Andura producten (met inbegrip van zowel materialen als arbeid), volledig gedekt is voor 15 jaar.
Antwoord: Andura muurcoatings vergen zeer weinig werk. Mocht u echter in een gebied wonen waar veel luchtverontreiniging is, kan de coating gemarkeerd worden met stof en stofdeeltjes. In deze situatie wast u simpelweg de muren met water en een borstel of met de hogedrukspuit. Wij raden aan om de muren elke 5 tot 10 jaar te wassen om het natuurlijke uiterlijk te herstellen. Mocht u meer informatie wensen over hoe Andura muurcoatings het uiterlijk van de buitenkant van uw huis kunnen transformeren, gelieve dan vandaag nog contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte: 0034 965740670 of vul ons contact formulier in.