Loading...

Buitenmuurcoatings van No Need to Paint

Buitenmuurcoatings van No Need to Paint 2019-08-07T19:41:29+00:00

DIENSTEN DIE WE VERLENEN:

We zijn trots op onze zeer professionele buitenmuurcoating service. Onze volledig opgeleide en ervaren schildervaklieden zullen het werk op tijd klaar hebben, binnen het budget, en met het minste ongemak.

NoNeedToPaint ‘3 Stappen’ proces Aanbrengen Muurcoating

Om te garanderen dat de coating een duurzame hechting krijgt met uw buitenmuren, hebben we een grondig en bewezen 3-fasen proces ontwikkeld dat perfecte resultaten garandeert. In het applicatieproces gebruiken we uitsluitend Andura producten!

Stap 1: Afborstelen en Reinigen

Een schoon en stabiel oppervlak is van essentieel belang om een echte en duurzame hechting te vormen.
Wij wassen niet alleen met de hoge drukspuit en staalborstelen de buitenkant van uw huis om al het vuil en de losse verflaag te verwijderen– maar indien noodzakelijk besproeien wij ook met biociden om resterende schimmel en algen te vernietigen, en vervolgens brengen we oplosmiddelen aan om eventuele vetrestanten of luchtverontreiniging te verwijderen.

Stap 2: Restauratie en Voorbereiding

Alle oppervlakoneffenheden worden zorgvuldig behandeld: elke scheur in het stucwerk, gebroken metselwerk, of cement met kiezelstenen (grove structuur), wordt opengeslepen en gevuld met speciale polymeerhars. Los metselwerk wordt vervangen en andere defecten worden gerepareerd met een vloeibare coating van zand, cement en latex.
Alle deuren, ramen en omgevende gebieden worden afgedekt met tape en stevig papier. We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat planten, struiken en grasvelden onbeschadigd blijven en volledig beschermd worden door dekzeilen.

Stap 3: Voorbehandelen en Aanbrengen

Vanwege ongelijkmatige porositeit, brokkelige oppervlakken en eerder geschilderde ondergronden, brengen wij vaak een speciaal geformuleerde primerlaag aan door middel van spuiten, met de kwast of de roller.
Deze stap garandeert dat er een ongelooflijk krachtige en duurzame hechting onstaat met de uiteindelijke muurcoating.
Pas wanneer het muuroppervlak ons geheel tevreden stelt brengen we de door u gekozen muurcoating aan met hogedrukspuit, voor een gladde en gelijke coating die een levenlang meegaat.